Spesialprisen 2024 

I Norge har vi mange spennende industribedrifter som er i oppstartfasen, som tør å tenke nytt og satse innen nye nisjer, på bærekraftige og teknologiske løsninger. Det trenger Norge!

Er din bedrift en av disse?

 

Hvem kan delta
Det er krevende å være i oppstartfasen, selv når du har en unik forretningside. Derfor har «Norges smarteste industribedrift» satt opp en «Spesialpris» for å fremme fremtidens norske industribedrifter.

Jobber du i, eller kjenner du til, en norsk industribedrift som kan bli en av fremtidens suksessbedrifter? Da bør du melde på bedriften til «Spesialprisen i Norges smarteste industribedrift».

 

Kriterier for deltakelse i Spesialprisen:
– Unik forretningside
– Teknologi og digitalisering
– Fremmer bærekraft og det grønne skiftet

Hei frem din favoritt
Påmeldte bedrifter vil bli vurdert av samme jury som «Norges smarteste industribedrift». Juryen velger ut finalistene som vil bli promotert på smartindustri.no, samt Facebook og LinkedIn for «Norges smarteste industribedrift». På Facebook kan du legge inn kommentarer og heie frem din favoritt av finalistene. Alt engasjement vil bli tatt med i vurderingen når juryen skal kåre vinneren av «Spesialprisen i Norges smarteste industribedrift».

Påmeldingsfristen er fredag 10. mars

 

Nyheter

Tidligere vinnere av Spesialprisen

FishGLOBE – 2024

Tre sterke finalister har kjempet om Spesialprisen i Norges smarteste industribedrift 2024. FishGLOBE ble til slutt årets vinner.

Desert Control – 2022

Vannmangel og økende tørke er en stadig større global utfordring. Det har Desert Control sett alvoret i og har utviklet en løsning som gjør at sandholdig jordsmonn holder bedre på vann.

Vianode – 2021

Anodematerialer har opp gjennom årene blitt produsert med en lite bærekraftig teknologi. Det har selskapet Vianode gjort noe med. Dette gjør selskapet til en verdig vinner av «Spesialprisen» 2021.