Nyhetsarkiv

  |  
Vinneren kåres 3. februar

Tre sterke kandidater kjemper om å bli Norges smarteste industribedrift 2021. Bli med på det digitale arrangementet 3. februar kl. 10-11 og se hvem vinneren blir. Næringsminister Jan Christian Vestre vil foreta kåringen. Les mer her. 

En av disse blir Norges smarteste industribedrift 2021

De tre finalistene som kjemper om å bli «Norges smarteste industribedrift» er nå klare. Les mer om hvem det blir her.

Finalistene til "Spesialprisen" er klare

Juryen har kåret finalistene til «Spesialprisen» i Norges smarteste industribedrift. Les mer om selskapene og deres arbeid her.

Er din industribedrift Norges smarteste?

For åttende året på rad jakter Norsk Industri og Siemens på Norges smarteste industribedrift. Les mer om arbeidet her.

Spesialprisen - Norges smarteste industribedrift

I Norge har vi mange nye industribedrifter som er i oppstartsfasen. De tør å tenke nytt, satser innen nye nisjer og på bærekraftige, teknologiske løsninger. Det trenger Norge! Er din bedrift en av disse? Les mer om kriteriene her.

Norsk gjenvinning - vinner 2020

Jakten på Norges smarteste industribedrift er over for denne gang. Blant en rekke sterke konkurrenter, falt valget til slutt på Norsk Gjenvinning som Norges smarteste industribedrift 2020. Les mer om hvorfor her.

Kåring av Norges smarteste industribedrift 2020

Norsk Industri og Siemens har nok en gang jaktet på de skarpeste hodene og den smarteste bedriften. Vi står igjen med tre sterke kandidater som kjemper om å bli Norges smarteste industribedrift 2020 – nå skal en vinner kåres. Les mer her.

Tiden er kommet for å hylle de beste

Igjen leter vi med lys og lykter etter Norges smarteste. Les mer her.