Tiden er kommet for å hylle de beste

Jakten på årets smarteste Industribedrift 2020

Igjen leter vi med lys og lykter etter Norges smarteste. Vi vet nemlig at bak de sju blåner finnes fortsatt Askeladden-historiene. Et sted der ute blant Norges industribedrifter lages de nye sju-milsstøvlene – eller disruptive produksjonsmetoder som det gjerne kalles i dag. Her er grunnene til at din bedrift burde delta.

Det er typisk norsk å være smart

Konkurransen i internasjonal industri er hard, særlig for bedrifter i et høykostland som Norge. Likevel har norske industribedrifter gang på gang vist at vi hevder oss blant de aller beste. Digitaliseringen har i dag for alvor skylt over industrien. I det stadige kappløpet om å tilby konkurransedyktige løsninger og gjøre en forskjell, holder det ikke kun å være god. Norske industribedrifter må også løfte blikket, gjenkjenne mulighetene og satse på de kostnadseffektive, smarte løsningene. Vår jobb er å inspirere bedrifter til å gjøre nettopp det!

Det er lurt å delta for din bedrift – både for å vise Norge hva dere er gode for, men også for en unik anledning til å lære av andre som er smartest i sin klasse.

Jobben med å styrke norsk konkurransekraft

Sterke industrihistorier handler om mer enn produktivitet og innovasjon. De handler om mennesker med mot, kløkt og klokskap. De beste historiene engasjerer bransjeledere, inspirerer til ny innovasjon og hjelper andre å definere egne suksesskriterier på tvers av bransjer. Gjennom å løfte frem de som er med å sikre Norges fremtidige konkurransekraft igjennom sin innovasjons- og omstillingsevne, ønsker Siemens og Norsk industri å skape en plattform som bidrar til å styrke norsk konkurransekraft og gir norsk industri enda bedre forutsetninger i møte med tøff internasjonal konkurranse.

Kampanjen gir deltakende bedrifter en god mulighet for verdifull og relevant eksponering.

Eksponering for deltakere

Det er ikke bare vinneren som nyter godt av å være med i Norges smarteste industribedrift. Konkurransen som handler om å løfte frem norsk industri, gir naturlig nok fordeler for alle deltakere. I jakten på Norges Smarteste Industribedrift jobber vi målrettet mot å fremheve alle de gode eksemplene i mediene. Kampanjen gir en god mulighet for verdifull og relevant eksponering. PR kan være helt essensielt i flere faser for en ung og sulten industribedrift og Norges smarteste gir en unik anledning til å nettopp trekke frem din bedrifts styrker for kunder eller samarbeidspartnere.

 

Kåring av vinneren

Prisen til Norges Smarteste Industribedrift 2020 blir delt ut av Næringsminister Iselin Nybø 10. februar. Premien til vinneren er et besøk til Siemens helt nye Digi-Center i Amberg, Tyskland. Senteret åpner våren 2021.

Nyheter